top of page
Zoeken
  • hannegolsteyn

mijn verhuis naar 2021

Bijgewerkt op: 6 jan. 2021

De laatste 4 jaar, sinds het begin van mijn carrière als psychotherapeut, was ik aangesloten bij een groepspraktijk: Tondel, Huis voor psychotherapie. Door systematisch vervat te zitten in een warm en verbonden team, werd ik doorheen die eerste jaren goed gedragen en ondersteund in mijn eigen proces. Het waren belangrijke eerste hoofdstukken van mijn verhaal als therapeut. Vier jaar lang aan mooie, leuke herinneringen, en natuurlijk aan minder goeie momenten; vallen, opstaan, vallen, opstaan.


Toen in 2020 de corona-bom barstte, werden er heel veel dingen in een nieuw perspectief geplaatst; voor mij ook: nadenken over een volgende stap. Deze denkprocessen hebben me maandenlang bezig gehouden, opnieuw gesterkt door belangrijke mensen rondom mij - tot ik op een bepaald moment voelde dat ik er klaar voor was, de actie mocht komen.


Eerst zoeken naar een volledig eigen stek, een plek van waaruit ik mijn werk als psychotherapeut in alle vrijheid kan verderzetten. Het leek eerst niet zo evident, maar ik heb gevonden wat ik zocht! Een ruime, lichtrijke bureau met veel mogelijkheden, op een supertoffe locatie. Zo geschiedde dus, mijn verhuis naar 2021, werd een gehele verhuis van werkomgeving. Nieuwe zuurstof, nieuwe wind. Ik ga met veel enthousiasme mijn therapeutische praktijk verder zetten vanuit de Zuidstationstraat te Gent, daarbij blijf ik steevast omringd door collega-therapeuten-vrienden. Via vaste, regelmatig terugkerende overlegmomenten, voorzien wij de nodige stut, steun en bescherming voor elkaar.


 


213 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page