top of page

AANBOD

Aanbod: Tekst
IMG_20211129_090211-EFFECTS_edited.jpg
Aanbod: Diensten

AANMELDING

Alle vragen, bezorgdheden, angsten, onzekerheden, uitdagingen, depressie, burn-out, last,... rond alles die te maken heeft met relaties, liefde, seks, intimiteit, seksualiteit, seksuele (gender)identiteit, , polyamorie/(non-)monogamie, BDSM, fetisj, geplande/ongeplande zwangerschap, ziekte, pijn, ...

Het eerste gesprek is een kennismaking, waarbij er al een voorzichtige verkenning gebeurt. We bekijken of er een klik is om de samenwerking verder te zetten. Van daaruit bouwen we allebei aan het proces die we samen in de verkozen richting sturen.

SETTING

De setting gaat over wie aanwezig is in het gesprek; ben je alleen, samen met je partner, dochter, zoon, moeder, vader,... vanuit de samenwerking wordt zo nauwkeurig mogelijk onderzocht welke setting het meeste exploratie ruimte en verandermogelijkheden biedt. Dit is tevens een dynamisch gegeven en kan tijdens en doorheen het proces worden aangepast.

SYSTEEM-THERAPIE

Vanuit een systemisch kader worden problemen bekeken vanuit een interpersoonlijk perspectief - namelijk de wisselwerking tussen individuen en hun omgeving, de samenleving, de media, de wereld. Samen met jou/jullie wil ik de problemen, zorgen, blokkades, stress, angsten, paniek, depressie,... in kaart brengen en aan de slag gaan! 

Doorheen mijn opleidingen, contact met collega's, workshops,... kreeg ik natuurlijk ook vele andere invloeden en inspiraties over me heen. Mezelf uitdagen om 'out of the box' te blijven denken, is voor mij een belangrijke waarde in het werkveld - zo ook in het algemene leven.  

"VARIA"

Ik vind het ongetwijfeld super leerrijk en interessant om mijn kennis en ervaring te delen met eender wie; indien je vragen hebt voor een interview, een workshop of een lezing aarzel zeker niet om me te contacteren en dan bespreken we samen de opties.

IMG_20220521_222731.jpg
Aanbod: Afbeelding
bottom of page