top of page

AANBOD

Aanbod: Tekst

THERAPIE

individuele therapie 

relatietherapie (in alle mogelijke vormen)

AANMELDING

Alle vragen, bezorgdheden, angsten, onzekerheden, uitdagingen, depressie, burn-out, last,... rond alles die te maken heeft met relaties, liefde, seks, intimiteit, seksualiteit, seksuele (gender)identiteit, , polyamorie/(non-)monogamie, BDSM, fetisj, geplande/ongeplande zwangerschap, ziekte, pijn, ...

Het eerste gesprek is een kennismaking, waarbij er al een voorzichtige verkenning gebeurt. We bekijken of er een klik is om de samenwerking verder te zetten. Van daaruit bouwen we allebei aan het proces die we samen in de verkozen richting sturen.

SETTING

De setting gaat over wie aanwezig is in het gesprek; ben je alleen, samen met je partner, dochter, zoon, moeder, vader,... vanuit de samenwerking wordt zo nauwkeurig mogelijk onderzocht welke setting het meeste exploratie ruimte en verandermogelijkheden biedt. Dit is tevens een dynamisch gegeven en kan tijdens en doorheen het proces worden aangepast.

SYSTEEM-THERAPIE

Vanuit een systemisch kader worden problemen bekeken vanuit een interpersoonlijk perspectief - namelijk de wisselwerking tussen individuen en hun omgeving, de samenleving, de media, de wereld. Samen met jou/jullie wil ik de problemen, zorgen, blokkades, stress, angsten, paniek, depressie,... in kaart brengen en aan de slag gaan! 

Doorheen mijn opleidingen, contact met collega's, workshops,... kreeg ik natuurlijk ook vele andere invloeden en inspiraties over me heen. Mezelf uitdagen om 'out of the box' te blijven denken, is voor mij een belangrijke waarde in het werkveld - zo ook in het algemene leven.  

"VARIA"

Ik vind het ongetwijfeld super leerrijk en interessant om mijn kennis en ervaring te delen met eender wie; indien je vragen hebt voor een interview, een workshop of een lezing aarzel zeker niet om me te contacteren en dan bespreken we samen de opties.

Aanbod: Diensten
IMG_20211129_090211-EFFECTS_edited.jpg
Aanbod: Afbeelding

KOPPELWORKSHOP

Stel jij jezelf wel eens de vraag: ‘Hoe houden we het vuur aan in onze relatie?'

Vaak hebben we er al over gesproken met elkaar en zaken uitgeprobeerd om die ‘spark‘ terug te brengen, maar duurzame verandering is niet evident. Wij willen met deze zorgvuldig samengestelde workshop laagdrempelig, verbindend en sekspositief werken. Je krijgt als koppel de inzichten en tools mee die in het dagdagelijkse leven geïntegreerd kunnen worden. Op deze manier ondersteunen we jullie om wat echt belangrijk is in het leven en in je (seksuele) relatie de aandacht te geven die het verdient.

Via dit traject willen we jullie aanspreken en aanmoedigen om samen te reflecteren, discussiëren en aan de slag te gaan met onder andere verschil in seksuele verlangens. We nodigen jullie uit te delen en nieuwe manieren van communiceren te onderzoeken, zowel verbaal als lichamelijk en zowel in accepterende als in veranderende vorm.

Uit ervaring weten we dat het ontzettend spannend kan zijn voor koppels om dit buiten de veilige cocon van hun relatie te bespreken. Toch hebben wij al talloze keren bevestigd gezien hoe het groepsaspect diepgaande herkadering, normalisering en inspiratie teweegbrengt. We werken bewust met een kleine, gezellige groep om de intimiteit en privacy te vrijwaren. Je zal meteen merken dat het uitvoeren van bepaalde, boeiende denk – en doe-oefeningen in dezelfde ruimte ontzettend waardevol en zelfs plezierig kan zijn.

Aanbod: Tekst
IMG_20220521_222731.jpg
Aanbod: Afbeelding
bottom of page